Fotografii de mobila noastra din LDSP

Vă aducem la cunoștință fotografii live ale mobilierului nostru asamblat cu fațade lucioase și un corp din PAL de 18 mm, astfel încât să puteți evalua calitatea produselor noastre și să vizualizați fotografii reale ale bunurilor noastre dacă nu aveți ocazia să veniți la compania noastră!

Citeste mai mult...

Bucătării MDF mat

Bucătăria din MDF mat este perfectă pentru iubitorii de reținere, eleganță și noblețe în stil. Fronturile mate nu s-au demodat niciodată și au fost întotdeauna apreciate de adepții stilului clasic. Culorile mate au o nuanță atenuată, creând o atmosferă relaxată. atmosferă de confort și contribuie la pace.

Citeste mai mult...

Fronturi de bucătărie lucioase

Fațadele lucioase au apărut relativ recent, dar au devenit un adevărat decor al bucătăriilor moderne și elegante. Ele sunt preferate de adevărații cunoscători ai stilului Art Nouveau, pentru care combinația de confort și practic este o prioritate atunci când decorați un spațiu de locuit. Fațadele lucioase pentru bucătărie se caracterizează printr-o mulțime de aspecte pozitive, nu își pierd relevanța și se află la vârful popularității în lumea modei de mobilier.

Citeste mai mult...